Erzsébet-utalvány Elfogadóhelyek Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért pályázat Pályázatok és foglalás Üdülők és fürdők Erzsébet Tér Erzsébet - vetélkedő

KAPCSOLAT

 

Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 371 3242

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat, pályázatok beadása, tájékoztatás, majd a nyertes pályázóknak szállásfoglalás, foglalás módosítása ügyben. 

Az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatairól, az Erzsébet-tábor pályázatairól, a Tavaszi kirándulás, valamint az Őszi kirándulás pályázatokról kaphatnak felvilágosítást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is.

E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu

Személyes ügyintézés

Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Iroda
Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 43.
Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 16.00 óráig
Szerda: 8.00 – 18.00 óráig
Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

Információs pontok országszerte

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is technikai háttér biztosításával segíti az Erzsébet-program pályázóit annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a pályázatok beadása.

Az Alapítvány öt országos hálózattal – az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetségével (ISZOSZ) , az Integrált Közösségi Szolgáltató Térrel (IKSZT), az eMagyarország Program végrehajtójával, a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézettel, az Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálattal (Kormányablakok) valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (melynek irodái kizárólag a nagycsaládosok számára nyújtanak segítséget) – kötött megállapodást a pályázatok elektronikus benyújtásának elősegítése érdekében. E szervezetek irodáiban az érdeklődők a jelentkezéshez minden segítséget megkapnak: internetkapcsolatot biztosítanak számukra, segítenek az űrlapok kitöltésében, e-mail cím létrehozásában, vagy akár a szállásfoglalásban.

Az ország területén közel 1000 segítő iroda áll a pályázók rendelkezésére, amelyek elérhetőségéről az Erzsébet-program Pályázatok oldalán, a Hasznos tudnivalók rovat Együttműködés szervezetekkel pontjában is tájékozódhatnak az érdeklődők, illetve a telefonos ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást számukra a 06 1 371 3242-es telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

Munkatársaink az alábbi elérhetőségeken kizárólag a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvánnyal kapcsolatos hivatali ügyekben állnak rendelkezésükre. Amennyiben a pályázatokkal kapcsolatban van kérdésük, kérjük, hívják az ügyfélszolgálat fent megjelölt telefonszámát (06 1 371 3242), vagy érdeklődjenek e-mailben (ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu)

1146 Budapest, Hermina út 63.
Telefon: 06 1 505 8484
Fax: 06 1 505 8480
E-mail: info@mnua.hu

Sajtókapcsolat

1146 Budapest, Hermina út 63.
Telefon: 06 1 505 8609
E-mail: sajto@erzsebetprogram.hu

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.

1146 Budapest, Hermina út 63.
Telefon: 06 1 248 2150
E-mail: ugyfelszolgalat@euf.hu

Menü

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet a Kárpát-Medencei Gyermekekért Alapítvány