Erzsébet-utalvány Elfogadóhelyek Erzsébet-program a kárpátaljai magyar gyermekekért pályázat Pályázatok és foglalás Üdülők és fürdők Erzsébet Tér Erzsébet - vetélkedő

Erzsébet Szálloda Siófok

Siófok – a Balaton-parti strandokon pihenéssel eltöltött időn kívül – érdekes látnivalókkal is szolgál. Ilyen egyebek között a kikötő is, ahonnan menetrend szerinti sétahajók indulnak. A Makovecz Imre Ybl-díjas építész által tervezett Evangélikus templom az Oulu, Siófok finn testvérvárosáról elnevezett parkban található. A belvárosban áll a XVIII. században készült Vendég-ház – későbbi nevén Fogas és Borharapó – tornácos, nyitott folyosós barokk épülete. Több köztéri alkotás található a Millennium Parkban is, mint például Varga Imre Kálmán Imréről készült bronzszobra és a Mártírok szoborcsoport. A szökőkutas parkot nemcsak nappal, hanem esti kivilágításban is érdemes megtekinteni.

Szálloda:
A közvetlenül a Balaton-partján, parkosított környezetben található Erzsébet Szálloda Siófok egész évben várja vendégeit. A szobákban fürdőszoba, televízió, rádió, telefon, minibár/hűtőszekrény található.

Szolgáltatások:
- wifi, internet-kuckó
- szauna, szolárium, fitneszterem
- gyógynövényterápiás, szín- és aromaterápiás szoba
- asztalitenisz, strandröplabda-pálya, kispályás foci, kosárpalánk
- társasjáték
- gyermekjátszótér

Látnivalók a közelben:
Siófok – Víztorony, Kálmán Imre Múzeum, Millenniumi Park, Evangélikus templom, Extrém Sportpark, Galérius Élményfürdő
Szántódpuszta – Idegenforgalmi és Kulturális Központ

Menü

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet a Kárpát-Medencei Gyermekekért Alapítvány